#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Pijamale GLORIA – pentru orice anotimp, ocazie și stare de spirit

Scrie un comentariu

 O cană mare de cafea cu lapte, o plapumă moale, miros de mandarine și fursecuri proaspăt scoase din cuptor, un brad frumos împodobit și atmosfera caldă de sărbători. Și ce lipsește din acest tablou? Desigur o pijama care să-ți dea senzația de acasă, de intimitate și de confort. În garderoba mea, pijamalele ocupă un raft întreg – patru dintre ele sunt de iarnă, alte patru sunt ceva mai subțiri și niciodată nu mă satur să le cumpăr și să le port.

Și pentru că Ladylike promovează moda made in Moldova, am tot căutat un producător autohton de pijamale care să-mi ofere calitate, dar și prețuri accesibile. Astfel, am descoperit de curând brandul GLORIA, care a reușit de la prima pijama achiziționată să aducă mai multă culoare și stil în „moda mea de acasă”.

Orice lady trebuie să aibă în garderoba sa pijamale, care și ele au croieli și stiluri diferite și se poartă în funcție de anotimp, ocazie și… stare de spirit.  

 Nu trebuie să-ți lipsească o pijama sexy, care să-ți pună accent pe forme, pentru ocazii romantice. O pijama haioasă, cu imprimeuri dintre cele mai dulci, hazlii și copilăroase, la fel este un must-have vestimentar.Și dacă tot suntem în toiul iernii și afară e tot mai frig, să știți că pijamalele groase, alea care vă fac să vă simțiți ca niște ursuleți pufoși și supercute, sunt opțiunea ideală pentru un somn cald și bun.

Și brandul autohton GLORIA creează pijamale pentru orice etapă și ocazie din viața unei femei, de la a dormi singură până la împărțirea patului cu alesul sau cu copiii J GLORIA facilitează rolul de mamă al femeii – pentru că face pijamale ce fac alăptatul mai comod, dar și pentru că îi îmbracă copiii frumos, la prețuri accesibile și din textile naturale.  Pijamalele le găsești în centrul comercial Zorile, la et.2, platforma din Inima, în centrul comercial Gemeni, la et.1, but, 218 și în centrul comercial Unic, la et.3, lângă spațiul de joacă. În mediul online, vizitează brandul autohton GLORIA pe pagina de facebook

Căldură și lumină, finaluri fericite și începuturi promițătoare, zâmbet și împlinire vă doresc. 

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s