#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Cercei Stasya Bijoux – creați cu suflet, purtați cu gingășie, apreciați pentru originalitate

Scrie un comentariu

Deși sărbătorile au trecut, o femeie mereu găsește motive să fie frumoasă și deosebită în fiecare zi. Iar bijuteriile create de Stasya Bijoux ne ajută să dăm acea plus valoare ținutelor noastre, care de fapt rezidă în detalii de cele mai multe ori. Eu una ador cerceii și îi aleg pe cei care fac contrast cu fața, care intră în evidență și nu neapărat prin mărimea lor, ci prin culoarea potrivită și originalitate. De ce îmi plac cerceii de la Stasya Bijoux și de ce ar trebui să ai și tu măcar o pereche în lădița ta cu bijuterii? Citește în continuare.

Am o pereche de cercei creație Stasya Bijoux de culoare alb lăptos, croșetați cu pietricele și cu o perlă, și pur și simplu arată adorabil când îi port cu un pulover sau un cardigan în aceeași culoare. Cerceii croșetați mi se par potriviți pentru orice anotimp, dar purtați pe timp de iarnă sunt pur și simplu o alegere PERFECTĂ! Emană gingășie, eleganță, rafinament și multă originalitate.

daniela dermengi

Vedeți și voi mai jos poze din colecția pentru sărbători lansată de Stasya Bijoux la finele anului 2015 – sunt sclipitor de frumoase. Și ce reușesc să remarc e că se fixează de ureche majoritatea modelelor de cercei, chiar și cei mai lungi, fapt ce pentru mine este important atunci când îmi aleg cerceii. De ce? Pentru că îmi pare mai Ladylike 🙂

În debutul anului, Stasya Bijoux a lansat o nouă colecție deosebită, numită Charm de Paris, și chiar are ceva din eleganța, șarmul și farmecul franțuzesc. În această colecție, deși găsim câteva modele în culori alb și bej, dominantă totuși rămâne culoarea neagră – culoare înrudită cu tot ce înseamnă nocturn, irezistibil, fatal, cuceritor și senzual. În curând, în colecția mea de cercei își va face loc o  pereche de cerceluși negri creați de Stasya Bijoux – sunt nerăbdătoare să-i asortez la o bluză neagră transparentă sau… la o litlle black dress, un sacou roșu și… la cam toată garderoba 🙂

Mai multe modele de cercei, dar și alte bijuterii, găsiți pe pagina de facebook Stasya Bijoux. Aici puteți să faceți și comenzile de bijuterii. Sunt realizate cu drag, cu suflet și cu multă dibăcie, în culori deloc pretențioase, care pot fi asortate cu ușurință. 

Indiferent dacă te îngrași sau slăbești, mereu vei „încăpea” în cerceii tăi favoriți 🙂 Așa că merită să investești în bijuterii și alege-le pe cele care se potrivesc personalității tale!

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s