#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Tratament pentru păr în 3 pași, cu produse Nashi

Scrie un comentariu


Dacă te alinți des cu bucle sau cu păr perfect îndreptat, folosești foen-ul pentru a-i da volum și folosești o grămadă de produse de styling pentru a avea un păr cuminte și care arată bine, să știi că va veni și ziua când nimic din minunile din comerț nu te vor mai ajuta. De ce? Pentru că toate aceste minuni îți vor degrada părul în timp atât de mult că nimic nu-l va mai ține în forma în care ți-o dorești. Și ce-i de făcut? Hai la tuns? Cam greu cu această decizie!

Uite că Nashi are un tratament pentru păr, care în 3 pași te ajută să recapeți  strălucire, cumințenie și, la atingere, ai acel feeling că pui mâna pe un păr sănătos. Eu l-am încercat la CriSalon și poți citi în continuare ce presupune acest tratament și de ce ar trebui să-l încerci și tu.

1: Nashi Argan Shampoo
Este un șampon care curăță în profunzime părul de toate impuritățile, dar în același timp se comportă delicat cu firele de păr. Acest șampon are rolul de a întări firul de păr, lucru care l-am putut remarca după ce mi-a fost uscat părul. Firele de păr erau mai groase și părul parcă mai greu, mai des.

2: Gel Nashi Argan
Faza cu aplicarea gelului chiar a fost ceva nou pentru mine. Gelul a fost aplicat pe toată suprafața părului, împărțit în prealabil pe secțiuni. Apoi părul este ridicat în vârful capului și este acoperite cu o folie de plastic și pentru 20 de minute am stat sub un uscător de păr, pentru a intensifica efectele gelului.

3: Lapte Nashi Argan 
O mască hidratantă cu efect regenerator intens pentru repararea tuturor tipurilor de păr deteriorat. Rezultatele sale sunt vizibile imediat, lăsând orice tip de păr mai suplu, mai fin şi mai strălucitor. Utilizarea constantă a acestuia asigură revitalizarea părului, făcându-l mai neted şi mai uşor de aranjat, protejându-l totodată împotriva acţiunii factorilor externi.

După toți acești pași, urmează să vedem și rezultatul final. Cum altfel dacă nu prin uscare și aranjare. Și voila, ce păr strălucitor și cu aspect sănătos ai acum. Recomand cu mare încredere acest tratament, pe care îl poți încerca la CriSalon de la Ciocana, de pe strada Milescu Spătarul 19/7. Rezervare îți poți face apelând la (+37322) 929536 sau mob. +372069200613.

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s