#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Dr Lica surprinde din nou cu inovația – epilare cu Laser Dioda

Scrie un comentariu

O nouă inovație vine în Republica Moldova și o poți experimenta la salonul Doctor Lica. Este vorba despre epilarea cu laserul Dioda. Prin ce este diferit acest aparat de epilare? Vino la salon pe 1 februarie pentru a simți pe pielea ta ce înseamnă acest aparat de ultimă generație. Tot ce trebuie să faci e să-ți faci o programare. Citește în continuare despre laserul Dioda și vezi la ce numere de telefon îți poți face programările la salonul Doctor Lica.

Laserul Dioda este bazat pe o tehnologie de ultimă generație, gândită să ofere rezultate maxime. Lungimea undelor sale permite o penetrare profundă a pielii și oferă rezultate sigure. Dioda laser este foarte eficient mai ales pentru persoanele cu pielea mai închisă la culoare, potrivit experților.

Epilarea cu laserul Dioda nu presupune riscuri sau efecte adverse. Ca și în cazul celorlalte aparate de epilare ce folosesc unde laser, pielea se înroșește imediat după epilare, dar trece la câteva ore. Dacă se respectă o igienă corectă și se evită expunerea la soare, nu există riscuri să apară pete sau cicatrici.

Astfel, salonul Doctor Lica te invită pe 1 februarie, între orele 10:00 și 19:00, să testezi aparatul de epilare laser Dioda. Vei primi o consultație de la dermatolog și prima ședință de epilare a mustaței va fi gratuită! Este neapărat să-ți faci o programare la numerele de telefon 0(22) 235 325 sau +373 76 79 88 77. Salonul Doctor Lica îl găsești pe bulevardul Ștefan cel Mare 184 (peste drum de Ambasada Federației Ruse).

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s