#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Cu ce aplici fondul de ten – burete, pensulă sau degete?

Scrie un comentariu

Fiecare femeie își are propriile obiceiuri de înfrumusețare – pe unele le descoperim ca fiind cele mai bune pentru tenul nostru după zeci de experimente, pe altele le aflăm de pe bloguri, site-uri și tutoriale video, multe însă le împrumutăm de amicele noastre care ni le recomandă cu încredere. Și totuși, voi cum obișnuiți să aplicați fondul de ten? Eu una îl aplic cu buretele, dar până de curând am folosit pensule speciale, a fost o perioadă când îl aplicam cu degetele. 

1. Buretele (sponge) poate fi folosit pentru toate tipurile de fond de ten, mai puțin pentru cel cu textură spumoasă. De ce? Pentru că irosește mult produs!

Când folosești buretele, ai grijă ca acesta să fie curat și ușor umezit (îl uzi, apoi îl storci bine). Un burete umezit nu va consuma atât de mult fond de ten și va permite o aplicare mult mai aproape de perfecțiune decât un burete uscat. Cea mai indicată tehnică de aplicare a fondului de ten cu buretele este cea de tamponare.

Burețele pentru aplicarea fondului de ten le puteți găsi în magazinele de produse make-up sau le puteți procura online. Profesioniștii în make-up zic că Beautyblender ar fi cea mai bună opțiune de burete. Dați click pe imaginea de mai jos și veți fi direcționați către pagina unde le puteți procura.

2. Pensula aplicatoare se folosește când textura fondului de ten este una densă, compactă, pentru tenul acneic de exemplu sau fondurile de ten anti-age. Peria trebuie să fie curățată după fiecare utilizare.

Vedeți mai jos câteva modele de pensule kabuki – cele mai bune pensule pentru aplicarea fondului de ten. Dați click pe imaginea de mai jos și veți fi direcționați către pagina unde le puteți procura pe fiecare în parte.

3. Aplicarea fondului de ten cu degetele este indicată mai ales în cazul fondului de ten fluid. Ai grijă ca mâinile să fie perfect curate. Fondul de ten aplicat cu degetele prezintă avantajul că este încălzit, ceea ce determină o aplicare mai uniformă.

Indiferent de metoda pe care o alegem pentru aplicarea fondului de ten, îl fixăm la final cu o pudră translucidă – aceasta permite ca machiajul să se păstreze intact mai mult timp. Pulverizarea ușoară a apei termale pe tenul machiat la fel are rolul de a-i da rezistență în timp, dar și de a-l face să arate mult mai natural.

Machiajul este pentru a-ți pune în valoare frumusețea – folosește-i trucurile ca atare 🙂

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Foto: www.fashion365.ro

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s