#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Culori deschise iarna? DA!

Scrie un comentariu

Fustele se poartă oricând nu numai în sezonul cald. Albul la fel este o culoare a tuturor anotimpurilor. Deci o fustă albă nu doar că este admisibil să o porți pe timp iarnă, dar chiar este un must-have vestimentar. Tot ce trebuie să faci e să alegi fustele mai lungi și din materiale mai groase pentru a le purta iarna, dar poți să combini și o fustiță albă mai subțire și scurtă cu niște colanți mai groși, eșarfă, sacou și cizme și vei da cu siguranță lovitura!  

În ținuta de mai jos am mizat să punem în valoare fusta albă din lână creație Nanetty prin combinarea cu gri și coral. A ieșit o ținută deosebită, elegantă, rafinată, iar punctul ei de rezistență, după cum bine vedeți, este anume fusta albă.


Bluza este la fel creație Nanetty. Din păcate nu o mai puteți găsi în stoc, însă în magazinul de pe bulevardul Bodoni 47 sunt multe alte cămăși, bluze și malete care le-ați putea asorta perfect la această fustă. Fusta o puteți găsi în alte două nuanțe – mov și maro.

Cu siguranță ați remarcat geanta din outfit – eu una ador gri-ul. Îmi pare o culoare gingașă, dar și nobilă în același timp, e un mix dintre negru și alb, o văd ca pe o culoare perfect echilibrată. O geantă gri maxi ca cea creată de Vitalie Burlacu este perfectă atât pentru ținutele de iarnă, cât și cele de vară. Se asortează simplu, iar design-ul ei e atât de comod pentru noi, femeile, care ne dorim să le avem pe toate în geantă.

Geanta o puteți procura în magazinele brandului Vitalie Burlacu, dar și online accesând site-ul vitalieburlacu.md. Showroom-ul Vitalie Burlacu se află pe Bd. Decebal 139. Gențile și accesoriile brandului le găsiți și în centrul comercial Zorile de pe str. Calea Ieșilor 8, la etajele 1 și 2, în centrele comerciale Gemeni (et 2, but. 60) și Atrium (et 1, but. 46), precum și în magazinul Linella de pe str. Ion Domeniuc 12, et 2.

Îndrăzniți să îmbrăcați culori senine, deși afară este posomorât, și să vedeți cum imediat o să vă rasară soarele în ochi 🙂

logo

Photographer: Mirell Rosh

Outfit: Nanetty

Bag: Vitalie Burlacu

Shoes: Bershka

 

Location: Chisinau, Moldova

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s