#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Ce îți aduc astrele în luna iubirii?!

Deși nu avem nevoie de zile și luni speciale pentru a ne declara dragostea, luna februarie este luna sărbătorilor dedicate inimioarelor și fluturașilor în stomac 🙂 Sunt sigură că sunteți curioase ce vă rezervă astrele pentru această lună în sfera relațiilor, emoțiilor și sentimentelor 🙂 Am făcut pentru voi un scurt rezumat al prognozelor astrologice de pe site-ul eastrolog.ro.

Berbec

Februarie 2016 este pentru Berbeci o lună activă în plan relațional, în care socializarea este la ordinea zilei. Te distrezi din plin împreună cu partenerul, alături de prieteni. Dacă ești single, poți întâlni omul visat, cu ocazia unui eveniment, de aceea Berbecilor li se recomandă să nu stea în casă. În prima parte a lunii februarie 2016 este posibil ca viața de cuplu și sfera profesională să se intersecteze.

Taur

Februarie 2016 aduce Taurilor un aflux de energie amoroasă, este o perioadă provocatoare și plină de însuflețire. Simți nevoia să preiei inițiativa, dorești să cucerești, să stârnești reacții și să clarifici situații. Astrele te vor determina să uiți de prudență, de diplomație și chiar de decență. Iar dacă nu faci tu valuri, atunci ai talentul de a atrage personaje care fac valuri: pasionate, turbulente, poate chiar agresive.

Gemeni

În prima parte a lunii februarie 2016 Gemenii sunt ceva mai reticenți în relații. Au nevoie de dovezi suplimentare de dragoste și li se pare că celălalt nu este suficient de prezent, de atent, de înțelegător. De la jumătatea lunii, intri într-o altă etapă, mult mai cooperantă și comunicativă, favorabilă mai ales pentru relațiile bazate pe nevoia de cunoaștere, expansiune și evoluție.

Rac

Perioada 1-17 februarie 2016 îți poate aduce realizări sentimentale. Este posibil să întâlnești o nouă dragoste sau pe cineva care are o influență pozitivă asupra relației. În partea a doua a lunii februrie 2016 romantismul Racilor pălește, iar preocupările cuplului devin mult mai practice.

Leu

Gândurile și acțiunile îți gravitează în jurul omului drag, iar preocupările relaționale trec înaintea tuturor celorlalte. Începând din 14 februarie, există șanse să apară drumuri și noutăți semnificative pentru viața ta sentimentală. Pe 17 februarie 2016 Venus, planeta iubirii și a armoniei, pășește în casa relațiilor Leului, ceea ce aduce noroc în dragoste, căldură, tandrețe, veselie și bună înțelegere.

Fecioară

Prima parte a lui februarie 2016 se anunță a fi intensă și plină de senzualitate. Trăirile profunde merg mână în mână cu tentația aventurii și curiozitatea noului. A doua parte a lunii februarie 2016 este oarecum mai temperată în plan sentimental, dar poate fi colorată de reverberațiile întâmplărilor din prima parte.

Balanță

Luna februarie este plină de pasiune și senzualitate, un teren foarte fertil atât pentru înflorirea relației existente, cât și pentru apariția unei noi iubiri. Depinde ce vrei… În cazul anumitor Balanțe ar putea apărea o preocupare pentru subiecte precum copii, sarcină, statutul de părinte.

Scorpion

În casa iubirii Scorpionului, pe termen lung există un fundal romantic, dar cam idealist. În februarie 2016, însă, lucrurile pot deveni concrete, dinamice, chiar fierbinți. Focul pasiunii este întreținut de Marte, care rămâne în Scorpion până pe 6 martie 2016 (și va reveni în iunie și iulie), și care te va impulsiona să ieși la atac. Până pe 17 februarie 2016, ai șanse în tot ceea ce înseamnă întâlnire, comunicare sau drum cu miză sentimentală.

Săgetător

În prima parte a lunii februarie 2016, Săgetătorii au o abordare pragmatică a vieții sentimentale: îi preocupă aspectele practice ale relației, stabilitatea și strategiile pe termen lung. În partea a doua a lunii, atmosfera devine mai relaxată, mai comunicativă, mai dinamică. Dacă ești single, în februarie 2016 apariția iubirii este favorizată de schimbul de impresii și informații, de mesaje și drumuri.

Capricorn

Astrele îți aduc optimism și veselie, noroc și împliniri în dragoste; te ajută cu adevărat să arăți mai bine, să te simți grozav în pielea ta, să fii mai sexy, mai șic, mai elegantă. Zilele de 5 și 6 februarie 2016 au o mare încărcătură emoțională și pot fi cu adevărat magice. În partea a doua a lunii, relațiile Capricornilor par să fie influențate de considerente de ordin practic, material.

Vărsător

Februarie este luna ta! Omul dorit vine către tine lesne, fără a avea nevoie de invitații speciale. Din 14 februarie 2016, îți găsești mai ușor cuvintele potrivite pentru a convinge și a seduce. Din 17 februarie, emani mai multă senzualitate, farmecele tale devin irezistibile, ai noroc în amor și armonie în cuplu.

Pești

Prima parte a lui februarie 2016 poate fi de-a dreptul fabuloasă în plan sentimental. Lucrurile curg de la sine armonios, trăiești în pace și bună înțelegere cu partenerul. Dacă te afli în căutarea iubirii, în februarie ai șanse mari să o întâlnești. Iar asta se poate întâmpla prin intermediul unui prieten, într-un grup sau cu ocazia participării la un eveniment. Partea a doua a lunii este mai liniștită.

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.