#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Definește-ți stilul cu croieli clasice și nuanțele de terracota

O nouă ținută cu același aer femenin și eleganță clasică, care face o femeie să se simtă încrezătoare în forța sa de a cuceri lumea 🙂 Cu siguranță v-ați dat seama că este o ținută creație a brandului autohton Nanetty. Cu aceste poze închei prezentarea colecției de iarnă Nanetty și anunț că în magazinul brandului de pe Bodoni 47 o găsiți la 50% reducere. 

În continuare vom vorbi despre stilul ținutei și nuanțele de terracota care predomină în outfit.

Fusta creion din lâniță creație Nanetty a făcut furori printre femeile din Moldova, care le-au îndrăgit pentru că sunt elegante, din stofă naturală și în culori ce le scot din anonimat 🙂 Anterior, am postat ținute cu acest model de fustă în nuanțe de alb și mov, iar de această dată puteți vedea în imagini o fustă de o culoare vibrantă de roșu terracota.

Această culoare se asortează perfect cu nuanțele din aceeași linie cromatică – bej, maro, oranj, bordo, roșu. O combinație foarte bună a culorii terracotă este cu negru, alb, kaki, dar și cu roz sau olive, acestea din urmă reușind să confere ținutei un aer romantic – dacă tot vine ziua dragostei, poate îți este utilă această informație 🙂

Ați remarcat probabil și sacoul care e realizat din aceeași stofă ca și bata de la fustă, fiind și el croit dintr-o stofă naturală. Nu sunt sigură dacă îl mai găsești în magazinul brandului, dar merită să dai o raită pe la Nanetty, pe Bodoni 47, să vezi ce a mai rămas din colecția de iarnă, pe care o poți procura acum la jumătate de preț 🙂 Zic să te grăbești!

Maletele sunt un exponent al modei din anii 70’ și sunt pe bună dreptate una dintre tendințele de top ale sezonului rece din acest an. Nanetty a creat malete în diverse culori – mov, galben muștar, iar în imagine puteți vedea un model într-o nuanță tonică de teracotă.  Maletele se pot combina nu doar cu fustele creion, ci și cu cele mini trapezate, se potrivesc perfect și cu pantalonii evazați.

Drept accesorii am ales o pereche de pantofi într-o nuanță de piersic coral, o pereche de cercei ce aduc aminte de stilul baroc, cu pietre maro și o pereche de ochelari optici într-o nuanță de roz nude, cu pietre Swarovski de la Moschino.

O lună a iubirii cât se poate de romantică și plină de surprize frumoase 🙂 Purtați hainele care să vă pună în valoare dragostea de viață și fiți colorate în gânduri și sentimente 🙂

logo

Photographer: Mirell Rosh

Outfit: Nanetty

Eyeglasses: Moschino

Heels: Bershka

 

Location: Chisinau, Moldova

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.