#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Alex visează să poată merge! Ladylike te îndeamnă să-l ajuți

După verbul a iubi, a ajuta este cel mai frumos verb din lume. (Bertha von Suttner)

Alex este un copil de aproape 9 ani care visează să poată merge. La doi ani a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală. Și de atunci, familia sa este într-o luptă continuă pentru a-l face pe Alex să ducă o viață normală, ca și ceilalți doi frați ai săi. Și tehnologiile medicale le pot îndeplini acest vis, dar Alex și familia lui au nevoie de ajutorul oamenilor buni pentru a reuși. Vezi ce poți face și tu pentru acest copil!

Alex nu poate merge, iar viaţa lui este legată de scaunul cu rotile. El are nevoie de două intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală şi la picioare, pe care poate să le facă în luna februarie 2016 la Istanbul, Turcia, la spitalul Acibadem. După această intervenţie, copilul va mai avea nevoie de proceduri fizioterapeutice timp de 2 ani. Costul tratamentului se ridică la suma de 36 mii euro.

Părinţii lui Alex, împreună cu ceilalţi doi copii, se află acum în Irlanda, dar sunt originari din Durleşti, Republica Moldova. Familia Struna a reuşit să adune, deocamdată, doar 11 mii euro. Alex are nevoie de ajutorul nostru pentru a se ridica din scaunul cu rotile și a se bucura de copilărie și de viață.

 

Profilul mamei lui Alex https://www.facebook.com/cristina.struna.1
Pagina pe care a realizat-o mama lui Alex
https://www.facebook.com/AmazingAlexWishtoWalk8/

Link-ul unde pot fi donați bani http://igg.me/at/p39ebkQflbE

Detaliile contului bancar:
Cristina Struna (Alexander Struna)
Ulster Bank, Ireland
IBAN: IE47ULSB98609510739908
IBAN BIC: ULSBIE2D

Alex frecventează şcoala specială „Saint Rafael special needs school” din Irlanda. Profesorii îl laudă pe Alex și spun că este foarte bun, mai ales, la Recycling paper (sortare, aranjare) şi la alegerea culorilor. Paralizia i-a afectat şi vorbirea lui Alex, dar este un copil prietenos şi intră în conversaţie cu oricine, prin semne. Iubeşte foarte mult animalele şi are o căţeluşă Julia, care îi este cel mai drag și de încredere prieten.

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.