#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Noua colecție Nikita Rinadi Haute Couture – de la Dusseldorf la Chișinău

Plină de pasiune, sânge fierbinte, eleganță fatală și rafinament scump – așa aș caracteriza în câteva cuvinte noua colecție a brandului Nikita Rinadi Haute Couture, văzută prin pozele realizate cu ocazia prezenței acestui brand la expoziția „Red Carpet”, International Fashion Trade Show for Eveningwear, ce a avut loc în perioada 31 ianuarie – 2 februarie 2016 în Dusseldorf, Germania. Abia aștept să fie lansată această colecție și la Chișinău – să o pot admira live, în cadrul fashion show-ului marca Din Inimă.

Nadya Gudumak, designerul brandului Nikita Rinadi, susține că pentru realizarea acestei colecţii s-a lucrat aproape un an, timp în care s-a depus mult efort şi dăruire de sine.

Așa cum puteți vedea mai jos, în colecție predomină culorile negru și roșul bordo. Designerul a optat pentru materiale satinate, broderii, dantelă, care exprimă multă clasă. Se remarcă și multă discreție vestimentară în această colecție, dar totuși croieli care merg pe linia siluetei menite să pună accent pe părțile forte ale fiecărei femei.

De asemenea, brandul își anunță prezența la Fashion Show-ul Din Inimă, care va avea loc pe data de 5-6 martie 2016, la Chișinău. La acest show, Nikita Rinadi va prezenta colecția expusă la expoziția din Germania.

Creațiile Haute Couture ale brandului Nikita Rinadi le găsiți în magazinul Nikita Rinadi din centrul comercial Atrium. Aici puteți cumpăra rochii de seară, de mireasă și de cocktail foarte deosebite și care, după însăși semnificația expresiei franțuzești „haute couture”, denotă o înaltă calitate, ca stofă și croială, ținute selecte și scumpe,  creații ce te vor face să te simți cu adevărat o vedetă 🙂

Îndrăzniți să visați la o rochie haute couture – efortul financiar merită! Mai bine o rochie scumpă și super specială decât trei pe care le vei arunca din șifonier după câteva purtări. Nu? 🙂 Acel sentiment de fericire care te încearcă când te vezi în oglindă într-o rochie superbă e chiar de neînlocuit 🙂 Fiți mereu speciale!

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.