#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Protejează pielea de fondul de ten – folosește o bază de machiaj bio

11888056_515825551915752_6343801315548111801_n

Haideți să vorbim despre cum ne pregătim fața pentru a obține un machiaj reușit, rezistent și, mai ales, prietenos cu pielea noastră. Totul începe de la o demachiere perfectă, de la o cremă potrivită pentru tenul tău și anotimpul de afară și desigur o bază de machiaj din ingrediente naturale. Aceasta din urmă are rolul de a ne proteja tenul de substanțele din produsele de machiaj.  Vezi în continuare cum să porți machiajul și să eviți riscurile care îți compromit frumusețea.

Vezi în imaginea de mai jos ce substanțe sunt folosite frecvent în fondurile de ten și ce probleme generează acestea pe piele – de la blocaj de pori, determinare de alergii, iritații și dermatite până la îmbătrânirea pielei și chiar determinarea cancerului de piele.

Masterclass organizat de ANTOS

Astfel, utilizarea unei baze de machiaj este obligatorie în cazul în care folosești produse de machiaj altele decât cele bio. Cea mai bună bază de machiaj este evident una care conține ingrediente naturale, cum e cea de la Antos.

Această cremă este concepută special pentru pregătirea tenului pentru aplicarea machiajului, împiedicând ca particulele de praf să astupe porii și permițând aplicarea mai ușoară a fondului de ten. Această bază de machiaj face ca machiajul să reziste de dimineață până seara.

Dacă aveți un ten normal spre gras, e suficient să aplicați doar baza de machiaj, fără o aplicare în prealabil a unei creme de zi. Cel mai bine e să faceți experimente cu produsele de îngrijire a tenului – într-o zi încercați doar baza de machiaj și vedeți cum se comportă peste zi fondul de ten pe pielea voastră, în altă zi folosiți și crema de zi înainte de a aplica baza de machiaj și fondul de ten.

În cazul în care optați pentru pudra minerală comercializată de Antos, care este produsă din ingrediente sută la sută  naturale,  nu mai este necesar să aplicați baza de machiaj pentru a vă proteja tenul. Baza de machiaj vă poate ajuta însă în degresarea tenului, în cazul în care îl aveți cu tendințe spre îngrășare, evitând ca pudra să se strângă și să formeze niște linii inestetice pe față.

Sursa: unica.md

Știți unde găsiți produsele Antos, nu?! 🙂 Pe strada Mihai Eminescu 66, lângă Filarmonica Națională, dar și în rețeaua „Farmacia Familiei”.

Începeți primăvara cu un ten frumos machiat și o piele ce radiază de purtare de grijă și de fericire 🙂

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.