#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Ce legătură există între păr și intuiție?

Cum se întâmplă de femeile simt ceva care nu pot explica, presimt și reușesc să intuiască bine și de multe ori chiar nu dau greș 🙂 Să fie vorba de un al șaselea simț? Este vorba despre o abilitate specifică doar femeilor? Mai nou am aflat că explicația este dată de lungimea părului 🙂 Interesant, nu? Deci părul se consideră o prelungire a sistemului nervos, niște nervi la suprafața corpului care emană energii și alimentează corpul cu informații. Nu întâmplător părul e numit „podoabă capilară” – este un organ al percepției și al acumulării energiilor fine și nu doar în cazul femeilor. Vezi ce experimente au demonstrat acest lucru.

Nu vi s-a întâmplat ca, la un moment dat în viața voastră, să vă doriți să mergeți la coafor și să faceți o mega schimbare? Puține sunt acele femei care vin la coafor pentru schimbări radicale doar de dragul schimbărilor. Cu siguranță în viața lor se întâmplă ceva mai important – un divorț,  un nou iubit sau un alt motiv ce ține de aspectul emoțional.

Și să știți că părul chiar are o putere nebănuită. Un experiment executat pe indieni arată că îndată ce acestora le-a fost tăiat părul, aceștia nu au mai fost capabili să detecteze pericolele existente în apropierea lor.

Astfel, gândește-te de două ori înainte de a decide să-ți tai drastic părul, pentru că se zice că tăierea părului slabește emisia și recepția semnalelor din mediul înconjurător și, până și cele mai simple probleme, îți vor genera dificultăți când vei încerca să le găsești rezolvare.

Fii atentă și cu vopsirea părului. Dacă alegi o culoare foarte diferită de cea naturală, determini organismul să asimileze prin păr o energie străină lui, de o alta lungime de undă și frecvență. Ce riști? Boli, distorsiuni psihoenergetice și chiar emoționale. Întreaga personalitate se poate modifica odată cu vopsirea părului.

Se consideră că cei cu păr scurt sunt buni la rezolvarea problemelor imediate, dar nu pot vedea evoluția hotărârilor și faptelor lor în viitor. Probabil de aceea, odată cu evoluția civilizației umane și dezvoltarea tehnologiilor, oamenii s-au axat pe luarea hotărârilor imediate și pe termen scurt și aceasta a determinat scurtarea părului atât de către bărbați, cât și de către femei. În aceeași tendință se află și rasul părului de pe față de către bărbați, precum și epilarea la femei. Deci nu este vorba doar despre puterea podoabei capilare.

Construcția părului de asemenea are un rol determinant în perceperea mediului înconjurător. Se consideră că oamenii cu firul de păr subțire se rătăcesc mai ușor și mai des decât cei cu firul gros, pot fi mai ușor păcăliți și abătuți de pe calea lor. În schimb, aceștia se refac mai ușor după încercările vieții, boli și despărțiri. Cei cu părul cârlionțat se diferențiază printr-o emoționalitate crescută și spontaneitate. În schimb, aceștia devin foarte greu fanatici într-un oarecare domeniu în comparație cu cei care au părul drept.

Podoaba capilară îndeplinește astfel importante funcții. În primul rând, părul asimilează energia cosmică și cea din mediul înconjurător. Părul acumulează energia și forța proprie omului. Omul cu părul lung are mereu o intuiție mai bună. Părul întărește de asemenea memoria.

Totuși, se zice că dacă ai trecut printr-o experiență traumatizantă, prin tăierea părului ai putea să-ți ștergi memoria emoțională și să începi o nouă etapă din viața ta. De aceea, de multe ori, o tunsoare nouă sau o coafură diferită  poate da un suflu nou vieții noastre.

Ceea ce nu se vede cu ochiul liber nu înseamnă că nu există… Avem suflet, aură și diverse energii circulă în jurul nostru. Aveți grijă de gânduri, sentimente și tot ce vă ține în viață, conectați cu Dumnezeu, cu universul, cu surse de hrană spirituală.

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.