#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Eurovision 2016, mai stilat cu Nikita Rinadi

Nikita Rinadi și-a adus stilul său specific și rafinamentul său desăvârștit pe scena Eurovision 2016, prin ținutele purtate de două participante la cea de-a doua semifinală din 25 februarie 2016. Despre ce interprete este vorba și cum arată frumoasele lor ținute vedeți în continuare.

Diana Brescan a purtat o rochie de culoare neagră ce i-a lăsat la vedere picioarele, Diana purtând o pereche de colanți cu un print floral, ceea ce i-a asigurat o apariție scenică plină de senzualitate și mister. Este o rochie ce eu una o văd pentru prima dată, fiind cu siguranță ceva nou printre creațiile Nadyei Gudumac. 

Nadia Moșneagu este a doua apariție impresionantă pe scena Eurovision 2016. Aceasta a purtat o rochie de un albastru electric, elegantă și plină de romantism. Creația face parte din colecția Haute Couture primăvară-vară 2015.

Creațiile Haute Couture ale brandului autohton Nikita Rinadi le găsiți în centrul comercial Atrium, la etajul 3. Tot aici este și colecția pret-a-porter. Magazinul outlet al brandului îl găsiți la Sun City, la etajul 3. Pentru cumpărături online, vizitați www.nikitarinadi.com

Pentru detalii suplimentare, puteți apela la (+373 78) 75-22-51.

Cele mai recente noutăți despre colecțiile și promoțiile Nikita Rinadi le puteți afla prin urmărirea brandului pe:

Instagram : @nikitarinadi 
Pinterest : nikitarinadi
Facebook : https://www.facebook.com/NikitaRinadi/

Vă amintesc că brandul Nikita Rinadi își va prezenta noua colecție Haute Couture cu ocazia evenimentului Moldovan Fashion Days care va avea loc pe 5-6 martie la Chișinău. Prezentarea colecției Nikita Rinadi va avea loc în a doua zi a fashion show-ului marca Din Inimă.

Începeți primăvara frumos. Căutați schimbările în oglindă, în garderobă și în voi! 🙂

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.