#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

10 lucruri pe care să le faci înainte de un eveniment

Evenimentele la care participă o femeie sunt un motiv în plus pentru ea să radieze și să strălucească, o ocazie perfectă pentru a completa colecția de pantofi și pentru a face loc în șifonierul ei pentru o nouă rochie. Indiferent pentru cine te îmbraci și te machiezi – pentru bărbați sau pentru femei – be the best version of you! 🙂  Îți dau mai jos câteva sfaturi practice pentru a spori carisma prezenței tale la orice eveniment la care iei parte. Pune-le în aplicare și cu siguranță vei remarca diferența.

Pregătește-ți tenul pentru machiajul care va trebui să se așeze frumos și să fie rezistent în ziua/seara evenimentului. Încearcă să bei mai multă apă pentru a avea o piele hidratată, exfoliază fața și aplică o cremă hrănitoare. Înainte de a folosi fondul de ten, aplică neapărat o bază de machiaj.

Dormi mai mult. Pentru a arăta odihnită, cu un ten luminos și fără cearcăne.

Fă-ți o mască pentru păr pentru a da mai multă strălucire coafurii tale, indiferent cât de simplu îți vei aranja părul. Nu-ți vopsi părul cu 1-2 zile înainte de eveniment, pentru că riști să ai surprize mai puțin plăcute.

Exfoliază pielea corpului cu o seară înainte de eveniment. Ce factor mai eficient de self confidence există la o femeie dacă nu o piele fină și mătăsoasă 🙂 Pentru mine personal, crema de corp a devenit atât de indispensabilă, încât o egalez ca importanță cu lenjeria de corp 🙂 Conceptual, putem să renunțăm la lenjerie sub haine, nu? Dar noi o purtăm în fiecare zi. La fel e și cu crema de corp – te îndemn să o porți zilnic!

Epilează-te și pensează-te cu 1-2 zile înainte de eveniment – pentru a da răgaz pielii să se refacă și să nu te afișezi cu piele înroșită sau chiar iritată.

Neapărat ai grijă să-ți faci manichiura și pedichiura 🙂 Deși picioarele tale poate nu sunt la vedere, tu vei ști că ele sunt frumoase, și se asortează perfect cu manichiura ta, iar asta te va face să te simți irezistibil de atrăgătoare.

Pregătește-ți ținuta din timp, de la rochie, pantofi până  la dresuri, lenjerie și accesorii. Îmbracă-te pentru a vedea dacă ceea ce îți părea frumos în imaginația ta este chiar așa și în oglindă 🙂 Dacă nu, atunci ai timp să mai vezi prin magazine ce poți să achiziționezi pentru a avea un look de milioane, în care să arăți și să te simți bine.

Nu purta la eveniment pantofi pe care nu i-ai mai încălțat niciodată. Poartă pantofii noi prin casă cu 2-3 zile înainte de eveniment, pentru a te obișnui cu ei. Un truc bun care l-am citit pe site-ul Andreei Raicu și care te ajută să reziști mai mult în pantofii cu toc la eveniment e să mergi la baie și să-ți uzi un pic laba piciorului – piciorul va aluneca în pantof și te vei simți mult mai confortabil.

Ține dietă, pentru a scăpa de câțiva cm și a avea o ținută care se așează perfect pe corpul tău. Eu optez pentru dieta disociată – în prima zi mănânc fructe, a doua zi – lactate și a treia – cereale. Sau pot să fac disociere pe mese. Renunț la dulciuri, făinoase și alte gustări nesănătoase. Renunță la sare!

În ziua evenimentului, încearcă să mănânci doar legume, humus sau un baton de cereale și iaurt, alege salatele fără dressing și evită carnea sau peștele, o bună opțiune ar fi și nucile sau migdalele. Evită sarea și băuturile carbogazoase pentru cel puțin 24 de ore înainte de eveniment.

Eu mă pregătesc de Moldova Fashion Days. Am ținut dieta disociată de 3 zile, ținutele sunt pregătite, am reușit și cu purtarea pantofilor noi prin casă. A mai rămas să mă alint cu somnul! 🙂 Ne vedem curând! 

Să fiți frumoase și unice!

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.