#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Una albă, una neagră – despre Moldova Fashion Days

Fashion show-urile marca din inimă au fost în acest weekend la cea de a 9-a ediție. În calitate de blogger oficial al evenimentului pentru a patra oară, pot să constat o evoluție impresionantă a brandurilor autohtone, iar cele noi care apar chiar reușesc să se diferențieze de cele deja existente pe piață! Devin tot mai încrezătoare că Ladylike chiar are ce promova în materie de fashion made in Moldova. Vezi ce constatări și aprecieri pot da producătorilor autohtoni ce și-au prezentat colecțiile pe 5-6 martie în cadrul fashion show-ului Moldova  Fashion Days.

Voi începe cu colecția Nikita  Rinadi, brand care participă pentru a doua oară la fashion show-ul marca din inimă și care a impresionat la ambele ediții prin non-conformism, intrând perfect în parametrii unei femei fatale, puternice și senzuale.

Mallena este un brand care, cu fiecare colecție nou lansată, devine tot mai deosebită și mai preferată de tot mai multe femei. Asta, datorită faptului că elementele etno se regăsesc mai subtil pe haine și pot fi astfel combinate în diverse stiluri și îmbrăcate la diverse ocazii.

Noua colecție de genți Vitalie Burlacu place datorită cromaticii alese. Modelele sunt comod de purtat, de la genți XXL super încăpătoare până la gențile mici, în culori pastelate, ideale pentru plimbările de primăvară. Și desigur, aceeași calitate specifică lui Vitalie Burlacu!

Alina Bradu a fost singura care și-a prezentat noua colecție cu modele ce au defilat cu picioarele goale. Gingășia pieselor vestimentare, coloana sonoră aleasă și mersul firesc al modelelor a făcut ca totul să fie angelic de frumos.

Alte colecții care le-am remarcat în mod special sunt Georgette (creațiile Georgette cuceresc prin originalitatea printurilor utilizate, calitate și detalii care dau hainelor un plus de feminitate), Ludmila Storojuc (mereu impresionează prin contrastele cromatice care le alege, dar și textura materialelor), Move (un brand nou ce a avut o colecție în care au predominat materiale fine și rochiile vaporoase, cu printuri calde), Tricon&My Revival (o colecție în care stilul romantic dat de printuri florale și culorile vii reușesc să se combine reușit cu stilul office).

Evenimentul a avut loc în centrul Jaguars Cars Moldova, organizatorii fiind astfel inspirați să facă din podium un traseu de raliu și să dea evenimentului o identitate vizuală în culorile alb-negru specifice marcajelor rutiere. Iar de aici  până la ținutele pe care le-am ales pentru acest fashion weekend a fost o cale scurtă – una albă și una neagră 🙂 Mai multe despre ținutele care le-am purtat și designerii care le semnează voi scrie curând pe blog.

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.