#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

M-am gătit ca o floare… din colecție de primăvară

Moda creată în Moldova a devenit în ultimii ani pentru mine încă un motiv să fiu mândră de locul unde m-am născut. Iar în ținutele în care este reinventat tradiționalul și eleganța lor este completată de accesoriile create de ai noștri, nu doar că te simți mândră, dar și arăți ca o mândruță moldoveancă 🙂 Am primit foarte multe aprecieri pentru această ținută purtată la Moldova Fashion Days și vreau să vă șoptesc și vouă de unde puteți cumpăra aceste bijuterii vestimentare.

Ia este creată de Alina Bradu – o frumusețe de ie stilizată cu alb, cu mâneci largi, care lasă la vedere clavicula și gâtul, după mine puncte forte a senzualității fiecărei femei. M-am simțit ușoară, gingașă și de o eleganță rafinată în această ie superbă. Costă circa 1300 lei.

Fusta este o piesă din noua colecție Mallena prezentată în cadrul fashin show-ului Moldova fashion days. Printul floral de pe dantela croșetată îi dau un aer de eleganță, iar transparența din partea de jos a fustei conferă ținutei un farmec aparte 🙂 Fusta costă 750 lei.

Geanta este creație Vitalie Burlacu, din colecția nouă prezentată la fel în cadrul show-ului. E de un roz pastelat. cu elemente metalice aurii, de piele naturală, comodă, simplu de asortat și perfectă pentru anotimpul cald. Trebuie neapărat să o ai și tu în colecția ta de genți, mai ales că în 2016 rozul este la modă! Geanta o găsești în magazinele Vitalie Burlacu la un preț de 750 lei.

Mai jos o vedeți și pe Cristina Gurez îmbrăcată într-o rochiță creație Mallena, iar cealaltă „miresuică” din grupul #dreamteam – Lia Ciutac – este îmbrăcată de la un brand authton nou, care la fel pune accent pe elemente tradiționale – este vorba despre Lavielace 🙂 Dacă tot sunt super îndrăgostită de Nikita Rinadi, nu pot să nu menționez că rochița roșie a Mihaelei Roșcov este creația acestui brand tare aproape de sufletul meu 🙂

Credeți în talentul designerilor autohtoni și în calitatea hainelor care le scot pe piață! Purtați tradiționalul reinventat, eleganța, culorile, feminitatea, Moldova 🙂 Fiți mândri de locul unde v-ați născut!

Skirt: Mallena

Bag: Vitalie Burlacu

Shirt: Alina Bradu

Shoes: Cristina Maxim

Vreau să menționez și că echipa de bloggeri #dreamteam a făcut posibilă prezența online a evenimentului Moldova Fashion Days datorită internetului oferit de compania Orange. Mulțumim!

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.