#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Winery collection by Nikita Rinadi – textile satinate și culori pasionale

Textile satinate, dantelă, transparență, negru și sangria – toate aceste detalii fac din noua colecție Haute Couture a brandului autohton Nikita Rinadi să fie una pasională, specifică femeii secolului XXI și, mai ales, inspirată din elementele tradiționale ale Moldovei. Însăși Nadya Gudumac, designerul Nikita Rinadi, declară că Winery Collection este o colecție  care se identifică cu Moldova – locul de unde își trage ea rădăcinile și țara în care se pune accent pe obiceiuri.

După ce această colecție a fost prezentată în Germania, la Dusseldorf, aceasta a făcut senzație și în cadrul Moldova Fashion Days. 

Designerul Nadya Gudumak a încercat în noua sa colecție să insufle dăruire și respect într-un limbaj al hainelor și chiar i-a reușit de minune, ca de fiecare dată. Cromatica colecției se învârte în jurul a două culori, este vorba despre negru și sangria. Semnificația culorilor descriu prototipul de femeie puternică și pasională.

„Negrul reprezintă puterea dar, totodată, și durerea. Această culoare te poate ridica dar, totodată, te poate și coborî”, susține echipa Nikita Rinadi. Sangria semnifică cu siguranță pasiune, care se poate găsi într-un pahar de vin, în apusul soarelui și în foc, insuflă viață și speranță.

Regăsim în colecția „Winery Collection” anumite broderii, elemente florale care aduc aminte de stilul tradițional, care s-au combinat armonios cu accentele moderne. Aplicațiile și lucrul manual cu siguranță nu pot lăsa indiferenți pe iubitorii de frumos, de artă și de tradiții. 

Potrivit designerului, la realizarea colecţiei s-a lucrat aproape un an. Colecția dată a fost prezentată și la Dousseldorf, în cadrul expoziției Red Carpet 2016, care a avut loc la începutul lunii februarie. Acolo, dar și în toate orașele lumii unde a mers Nadya Gudumak cu creațiile sale, brandul Nikita Rinadi a fost apreciat și aplaudat din plin.

Dacă nu ai apucat să vii la Moldova fashion days, îți dau adresa unde poți admira live aceste bijuterii vestimentare – centrul comercial Atrium, etajul 3, str. Albișoara 4, Chișinău. Telefon – (+373 ) 787 52 251. Pe facebook, găsești creațiile haute couture ale brandului Nikita Rinadi accesând aici.

Evenimente de primăvară cât se poate de pasionale și pline de mister, originalitate și arome divine de ce vreți voi – vin, bunătățuri culinare sau parfum 🙂

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.