#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Ai nuntă în acest an? Află care sunt tendințele!

Tu ce faci în acest weekend? Eu merg să învăț ceva nou de la fashion stylist-ul Kristina Popovici. De această dată vom vorbi despre miri și mirese, despre tendințele cromatice și de stil pentru nunțile din anul 2016. Și asta nu înseamnă că pregătesc curând o nuntă, ci vreau să visez de pe acum la o  rochie de mireasă potrivită, nu doar la una care arată frumos în imaginația mea 🙂 Kristina ne va sugera cum să ne îmbrăcăm și ca invitați la o nuntă și ne va dezvălui câteva trucuri pentru a merge corect și frumos pe tocuri.

Training-ul „Învață să fii mireasă modernă” are loc pe 20 martie 2016, între orele 13.00-16.00, la salonul Doctor Lica (bulevardul Ștefan cel Mare 184). Participarea costă 200 lei.

Te poți înregistra contactând-o personal pe Kristina Popovici, fie online, fie la telefon.
Înregistrare online se face accesând acest link https://www.facebook.com/Kristinella.P, iar la telefon apelează trainer-ul la numerele de telefon 076 79 88 73 / 069 98 77 67 sau la numărul salonului Dr Lica – 076 79 88 77.

Subiectele-cheie ce vor fi abordate la training:
1. Cum combinăm corect paletele de culori
2. Indentificam tipul de siluetă pentru rochia potrivită
3. Cum alegem forma voalului
4. Combinații de culori la modă pentru nunta ta
5. Coafuri și make up trendy pentru mireasă la nuntă
6. Ultima modă pentru tinerii căsătoriți
7. Reguli de baza pentru o nuntă peste hotare
8. Culoarea nunții primăvară – vară 2016
9. Trucuri esențiale pentru o defilare corectă pe pantofi cu toc
10. Cum accesorizăm ținuta corect
11. Greșeli pe care le fac miresele înainte de nuntă
12. Prietena miresei
13. Sfaturile specialiștilor: master class
14. Tombolă și poze de grupKristina Popovici se caracterizează ca fiind o femeie ambițioasă, felul său de a fi determinând-o să aleagă să activeze într-un domeniu extrem de dinamic și în continuă schimbare cum este cel al modei. Kristina a obținut de curând diploma de calificare oficială în industria modei la facultatea Bocconi, iar acum studiază la un alt colegiu al modei.
Și eu am avut ocazii numeroase de a colabora cu Kristina, în cadrul proiectelor foto pentru Nikita Rinadi, și pot să confirm faptul că ea a reușit mereu să mă scoată din zona de confort vestimentar. Asta, pentru că este un fashion stylist ce optează pentru un stil vestimentar non-conformist și îi place să experimenteze.

Kristina te invită cu drag în această duminică, 20 martie 2016, și la toate evenimentele care urmează să le organizeze, pentru a experimenta împreună tot ce ține de haine și stil și să vă simțiți bine descoperind gustul rafinat al modei.

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.