#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Meatless Friday dă undă roz pentru sănătatea sânilor

Pentru că suntem în luna femeilor am ținut foarte mult ca primul masterclass marcea Meatless Friday by Ladylike din anul 2016 ce a avut loc pe 11 martie să fie dedicat în mod special reprezentantelor sexului frumos, punând accent pe necesitatea de a avea grijă de sănătatea noastră. Deloc întâmplător, culoarea evenimentului a fost aleasă culoarea roz, care este identitatea vizuală (cromatică) a campaniilor sociale pentru sănătatea sânilor. De asemenea, principalii parteneri ai masterclass-ului sunt prin definiție foarte apropiați de sănătatea și frumusețea femeilor. Vezi ce ținute roz am purtat eu și invitatele mele.

Masterclass-ul din 11 martie 2016 a fost cel de-al 5-lea organizat în cadrul campaniei Meatless Friday by Ladylike și a pus accent pe sănătatea femeilor. Și această idee nu s-a rezumat doar la rețetele gătite fără carne, dar a fost completată frumos de anumiți parteneri care susțin campanii împotriva cancerului la sân – clinica SANCOS și compania de cosmetică și parfumuri AVON. Un alt partener principal al evenimentului și aproape de frumuseșea femeilor a fost cosmetica naturală ANTOS.

Toate aceste unde roz au fost asortate și de vinul rose oferit de F’autor, compozițiile floristice cu lalele roz realizate de  Florissima, bijuteriile pline de feminitate ale Stasya Bijoux, cadourile cu aromă de cafea de la  Caffe Borbone, ceaiul prietenos cu sănătatea femeilor Doctor Farm, pijamalele cochete de la Gloria,  turtele în formă de lalele roz Albinella și covrigii delicioși de la Gusto Pretzel.

Toate aceste unde roz au fost surprinse în poze de fotograful Alex Morgoci.  Un mare mulțumesc și partenerilor media care promovează toate inițiativele blogului Ladylike – site-ul pentru femei EA.md și shok.md. Mulțumesc  și bloggerițelor Mihaela Roșcov și Doina Babcinschi cate susțin campania Meatless Friday by Ladylike și au fost prezente la masterclass-ul din 11 martie.

Eu m-am conformat dress code-ului evenimentului cu o fustă superbă în nuanțe de roz și mov, care a fost aproape ca cromatică și de logo-ul Ladylike 🙂 Mulțumesc brandului autohton MALLENA  pentru această fustă deosebită. 

Vedeți mai jos și pe frumoasele mele participante la masterclass, precum și deosebitul desert care a făcut ca roz să transmită pe 11 martie și ideea de dulce și nemaipomenit de bun! 🙂

Curând vin și poze cu felurile de mâncare pregătite, precum și rețetele desigur! 🙂

Mulțumesc partenerilor și participanților pentru interesul  și sprijinul pentru campania Meatless Friday. De asemenea, țin să aduc aminte tuturor femeilor să meargă la doctor cu regularitate și să se asigure că sunt sănătoase. 

Să aveți  o primăvară frumoasă și sănătatea să vă fericească!

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.