#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Burtici fericite cu rețete meatless

amorgoci (226 of 294).jpg

La masterclass-ul marca Meatless Friday by Ladylike din 11 martie am gătit alte rețete inedite fără carne și în această postare am să vă dezvălui ingredientele-cheie din aceste feluri de mâncare. Participantele la masterclass au gătit o salată din orez cu legume (rainbow rice), biban de mare asezonat cu boboase și o salată deosebită din varză roșie, iar desertul, mmm , desertul – o nebunie zmeurie care s-ar numi Red Velvet 🙂  

Curcubeul din orez și legume

În rețetă se includ trei tipuri de orez – alb, brun și integral – care se fierb separat, apoi se amestecă și se pune parmezan ras în amestecul din orez.

Se toacă cubulețe toate legumele (ardei gras roșu, ardei gras galben, ardei gras verde, morcovul, țelina și dovlecei) și se călesc.

Se amestecă legumele cu orezul și se așează salata într-o formă rotundă, fără a presa. Când folosim prima dată forma,  ungem cu ulei, să nu se lipească orezul de ea.

Salata se asezonează cu grâu încolțit și germeni de lucernă.

 

Biban de mare asezonat cu boboase

Se gătește fileul de biban de mare (prăjit, la cuptor).

Se dă prin răzătoare varza roșie, se asezonează cu ulei, oțet de zmeură și un pic de zahăr.

Se pregătește un pireu din cartofi, în care se mai pune pe lângă cartofi fierți, 4 gălbenușuri, unt și parmezan ras.

Se călesc boboase din conservă – porumb, fasole albă, fasole roșie, năut – cu morcov și dovlecei tăiați cubulețe mici.

Se așează pe farfurie salata de varză roșie, de-asupra se pune o bucată de pește. Se pune în farfurie piureul din cartofi și de-asupra mixul de boboase călite. Se asezonează cu o crenguță de roșii cherry.

 

Red Velvet

Se topește ciocolata albă pe o baie de aburi. Se pune apoi unt în ciocolata topită Se bat ouăle și se încorporează în ciocolată. Se pune colorant roșu în făină și se adaugă și făina la compoziție.

Se ung formele din silicon pentru cupcake cu unt, se toarnă compoziția și se dau la cuptor.

Se toacă mărunt fisticul cu care se vor orna biluțele de înghețată.

Farfuria se ornează cu oțet balsamic, fructe uscate și struguri. Se pune înghețată și cupcake-ul crestat și pudrat.

Amintesc că masterclass-ul din 11 martie a fost cel de-al 5-lea organizat în cadrul campaniei Meatless Friday by Ladylike. Partenerii evenimentului au fost clinica SANCOS, cosmetica naturală ANTOS, compania de cosmetică și parfumuri AVON, vinurile F’autor, Florissima, Stasya Bijoux, Caffe Borbone, ceaiurile Doctor Farm, pijamalele Gloria,  turtele Albinella și covrigăria Gusto Pretzel.

Fotograful campaniei Meatless Friday by Ladylike este Alex Morgoci, iar partenerii media – EA.md și shok.md.
logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

1_amorgoci (22 of 294).jpg

Anunțuri

Comentariile sunt închise.