#ladylike

~Every Lady is beautiful in her own way – My way is Ladylike~

Întâlnește sezonul cald ca pe un bărbat

Scrie un comentariu

FullSizeRender-2.jpg

Sezonul cald te scoate mai des din casă, te dezgolește frumos, îți dă hormonul fericirii și te mai lasă și cu ochii în soare uneori – exact ca un bărbat 🙂 Așa cum îți întâlnești bărbatul iubit – îngrijită, frumoasă și mirosind a „mai vreau” – întâlnește la fel și sezonul cald. Ce trebuie să faci la început de sezon cald pentru a-ți scoate farmecul și feminitatea din hibernare? Vezi ce soluții ne dau specialiștii în ale frumuseții.

Podoaba capilară și nuanțe în tendințe

După stresul adus părului nostru de temperaturile sub zero grade și de purtarea de căciuli și fulare, este timpul să-i acorzi atenție mai mult ca niciodată acum, când vine sezonul cald. Și nu doar pentru ca să arate frumos la suprafață, dar să fie și tratat, să-l simți că este sănătos.

Poți face un tratament cu efect de hrănire intensă și stimulare a creșterii părului, pentru restabilirea și reînnoirea firului de păr,  pentru căderea părului sau împrospătarea culorii, un tratament cu proteine. În funcție de textura părului și problemele care le are, te vor consulta specialiștii de la Dr Lica ce tratamente să faci și pe ce perioadă din timp.

În ce privește tendințele anului 2016 în materie de nuanțe de păr – fie alegi o nuanţă naturală pentru părul tău, fie mizezi pe nuanţe îndăzneţe precum gri, albastru ori roz, zic profesioniștii 🙂


Ten și machiaj

După sezonul rece, o simplă curățare a tenului nu este suficientă. Apelează și la alte tratamente menite să-ți aducă strălucirea pe față. Alege măști de hidratare, tratamentele cu efect de lifting și de tratare a petelor post-acneice și peeling-urile. Dermatologul Ecaterina Lica de la salonul Dr Lica oferă consultații gratuite, de aceea nu ezita să-ți faci o programare pentru a afla cum tratezi tenul și cum menții efectele obținute în urma tratamentelor.

În acest sezon se poartă machiajul natural, buzele sexy colorate în culori tari, dar și pleoapele colorate în culori vibrante sau metalice, precum și machiajul grafic.


Mâini și manichiură 

Doctor Lica îți propune mai multe tipuri de programe SPA pentru mâini – „Mănuși de ciocolată”, „Mătase moale”, „Lapte și vanilie”, „Dulce desert” – fiecare având prețul de 100 lei – precum și peeling, masaj pentru mâini și tratament cu parafină  (contactează salonul pentru a verifica prețurile). Poți opta pentru manichiura cu tăiere  și fără tăiere, precum și pentru manichiura fierbinte.

În materie de tendințe, în acest sezon se poartă unghiile albastru deschis și roz deschis și combinațiile bejroz tare. Sunt la modă dungile orizontale sau verticale, dar și modelele geometrice. Se poartă foarte mult și manichiura french, în locul clasicului alb fiind utilizate culorile vii. Ramâne actuală și manichiura pastel, în nuanțe de roz, bej, cafea cu lapte, perla și lapte, bleu, gri perlat sau elegantul auriu.


Picioare și pedichiură

Dacă tot vin temperaturile calde și renunțăm la cizme, picioarele noastre trebuie să se pregătească de intrarea în pantofi și sandale. Trebuie tratate problemele generate de încălțămintea de iarnă și să dăm o formă frumoasă unghiilor și o culoare în tendințe.

Cel mai indicat tip de pedichiură de la trecerea dintr-un sezon în altul este pedichiura medicală care presupune o procedură prin care pielea picioarelor este înmuiată și îndepărtată fără nicio intervenție mecanică, ci prin aplicarea unui lichid exfoliant.

Doctor Lica are programe SPA și pentru picioare, precum și masaj de relaxare și masajul zonelor reflexogene (contactează salonul pentru a verifica prețurile).


Corp și epilare

În ce privește corpul, acum este timpul să faci proceduri de remodelare corporală – vacuum, electrostimulare, masaj cu bețe de bambus, împachetări. Pentru  o textură mătăsoasă a pielii, optează pentru programe SPA, care includ scrab, masaj și împachetare.

Acum este momentul potrivit și pentru recurgerea la metode de epilare definitivă.Salonul Doctor Lica îți propune epilarea definitivă cu laserul Dioda. Acum, salonul are o ofertă – pentru 5 ședințe achiți 10 700 lei în loc de 22 000 lei.

Salon de frumuseţe Doctor Lica Salon
Produse de cosmetică şi înfrumuseţare
Ștefan cel Mare 184
Tel. 0 (22) 23 53 25
Mobil : 076 79 88 77
FB : 
https://www.facebook.com/doctorlica

logo

LadyLike Logo

Facebook Ladylike

_MG_0440

Instagram Daniela

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s